viernes, enero 04, 2008

Valoracion que han hecho los alumnos video Youtube

Hola,

En el post anterior http://llanaya.blogspot.com/2007/12/utilizando-el-video-como-medio-de.html comentaba que me habia comunicado con mis alumnos de la universidad a traves de videos utilizando Youtube (http://www.youtube.es/lluisanaya) este semestre.

Imma Tubella, rectora de la Universitat Oberta de Catalunya, me incorporara al canal UOC http://es.youtube.com/uoc el proximo semetre? ;-). Repetiré la experiencia seguro!

A continuación teneis la valoracion que han hecho de este medio los alumnos de Multimedia y Comunicacion de la UOC.

Saludos,

Lluis Anaya

------------------------------------------------------------------------------------------------Bon dia i Bones Festes a tots.Mi valoración sobre los mensajes a través de video es MUY positiva, me parece una muy buena idea porque se hace "mas personal" la comunicación con el consultor.Deja de ser algo monótono y pasa a ser más ameno y a la vez descubres mas posibilidades informáticas.

Puri

------------------------------------------------------------------------------------------------
Buenos días a todos,
Estoy totalmente de acuerdo con Puri. Este sistema de comunicación me ha resultado muy dinámico y ameno a la hora de ir siguiendo las instrucciones para desarrollar las prácticas. Creo que además de dar “movimiento” a la asignatura, este sistema me ha enseñado una nueva herramienta de comunicación.
Hasta pronto!

Sònia Esplugas

------------------------------------------------------------------------------------------------


Hola a tots i a totesLa meva opinió respecte a la utilització el vídeo és positiva, m’encanta.Fa que el consultor s’acosti més als estudiants i no sigui una figura freda que et diu simplement el que has de fer.Em semblen molt divertits, més d’una vegada me rigut i a gust amb algun dels vídeos.T’acosten a la vida del consultor. Jo no visc a Catalunya i m’agradava especialment quan abans de parlar t’ensenyava l’entorn en el que està, ara a la platja, ara a Madrid ara a Lleida morint-se de fred.I per últim dir que en un entorn on tot es fa sempre a distància, s’agraeix veure algú parlant i que t’explica les coses amb humor i el pots veure i sentir.

Montse Briansó


------------------------------------------------------------------------------------------------


No sólo me parece muy positivo el uso del vídeo, sino que me parece un paso lógico y necesario el usar todos los avances que hoy en día nos facilita Internet. Es por eso que creo que no sólo los profesores, si no también los alumnos deberíamos empezar a utilizar este sistema para comunicarnos. Un saludo a todos y felices fiestas.

Ricardo Samaan

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola a tots, sobre el tema dels videos del tutor, penso que és una manera molt original i fàcil de comunicació. És la menera de conèixer el tutor quasi personalment. A més a més han estat uns missatges amens i distrets a part de la informació que se'ns donava, la qual cosa es agradable. Per dir-ho d'alguna manera no eren missatges de Nadal de polítics o del Rei.Jo ho extendria a d'altres assignatures.Bones festes,

Jordi Vendrell

------------------------------------------------------------------------------------------------
Hola Lluís,Bé, a mi personalment, m'ha semblat molt positiu i recomanable. En un missatge de text és molt difícil per qui el llegeix saber l'entonació de determinades paraules o frases, en canvi amb el video és molt fàcil.També fa més divertit i atractiu llegir els missatges del consultor que no pas amb text. També amb el que expliques en cada video que ens has fet arribar, en un document word per exemple serien 2 o 3 pàgines i això és més pràctic per tothom.En resum fantàstic!!!!!!!!!!!!!!!!Fins aviat!!!!!!!!

Santi Pareras Isern


------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola a tots!
Donar les indicacions de les tasques a realitzat en video és una de les millors formes de comunicació virtual que he treballat fins ara.M'ha creat un vincle més proper i directe amb el Lluis i el fet de que cada vegada ens l'envii d'un indret fdiferent el fa curiós i divertit. També penso que la informació "entra" molt millor.Tal com molts companys han comentat, tant de bò a moltes altres assignatures s'apliqués el mateix sistema.Felicitats!Annabet Cabré Hola! Coincideixo amb tots els meus companys en que els vídeos han resultat una forma més propera i personal de comunicació en un entorn virtual, i ja que aquesta és precisament l’assignatura de multimèdia i comunicació, quin millor lloc per fer-la servir. A més, en el cas del Lluís, ha sigut molt amè i divertit. Bona entrada d'any!

Montserrat Llauradó Agustí

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola!Doncs coincideixo amb els/les altres companys/nyes en fer una valoració molt positiva de la utilització del vídeo com a forma de comunicació, i pels mateixos motius de proximitat, així com per reduir la sensació d'impersonalitat que a vegades comporta treballar amb un ordinador.En certs moments un es pot perdre en les indicacions si són molt denses, però de totes formes, quan hi ha hagut molt a explicar, sempre s'ha complementat amb una part escrita dins el mateix missatge. Per tant, cap problema.

Salut!Jon :-)


------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola a tots/es.La meva opinió sobre l'ús dels missatges per video és 100% positiva.Trobo queha estat una manera molt original i a la vegada entenedora de guiar-nos al llarg d'aquesta assignatura.Penso que és una manera de que el consultor s'acosti més als alumnes i trenqui amb la barrera dels estudis a distància on-line.Aspectes a millorar??doncs no en trobo cap, perquè si un cop vist el video en sorgia algun dubte, sempre teníem el contacte amb el consultor via mail, on podiem fer les nostres consultes més a títol personal.Definitivament, crec que ha estat una manera molt encertada i la qual no s'hauria de deixar, és més, estaría bé poder fer una sesió o tenir una comunicació tant amb companys com amb el consultor de manera interactiva amb les web cam's.

Salutacions.

Sandra Garvi

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bona nit i bones festes a tothom!!!A mi personalment m'ha agradat el tema dels videos i penso que podria ser molt beneficiós a altres assignatures que ens costen una mica més. Una explicació d'un minut de video equival a dos o tres o quatre llegint.La meva valoració és molt possitiva.Cristina Riaño
Hola a tothom i bones festes, Recolzo el que s'està dient en tots els correus. Ha estat molt positiva la nova eina que el consultor ens ha mostrat i utilitzat per fer més amena aquesta assignatura. Esther
VALORACIÓ DELS VIDEOSAquest és el meu primer semestre a la UOC. He de dir que la manera en que s´ha enfocat aquesta assignatura m´ha sorprès. És la primera vegada que tinc una experiència docent Multimèdia d´aquest tipus. Jo no estava acostumat encara a això de les WEB cams, els videos d´Internet, les comunicacions en temps real…Aixi doncs, he de dir que m´ha sorprès gratament. He estat veient tots els videos que ens ha enviat el consultor i penso que ha estat una molt bona assignatura. Aquest sistema crec que és molt útil perque és modern, ràpid, entenedor, i acosta més la figura del profesor al alumne. De fet, no es dona classe directament però si que sembla que estiguis a una aula, en certa manera. És una asignatura on l´idea d´incloure els videos et permet simular el contacte real amb el consultor.M´agradaria que en pròperes assignatures d´altres consultors aprofitesin aquestes tecnologies per també adreçar-se a nosaltres.És una asignatura on es combina la comunicació escrita i audiovisual. La qualitat dels videos i també el so és bona. Avui en dia una universitat que disposi d´un campus virtual, hauria d´utilizar, si no de forma exclusiva, si complementària, un model de comunicació com aquest.

Enhorabona!

David Marquez



------------------------------------------------------------------------------------------------


Bon dia, En aquesta valoració individual que hem de fer sobre la forma de comunicació que

emprem en l´assignatura de Multimèdia i Comunicació m´agradaria afegir una sèrie de punts amb els quals considero que la interacció professor-alumne podria millorar. No obstant, també m´agradaria donar la meva opinió dient que, en primer lloc, ha estat la primera vegada que em comunico d´aquesta manera amb un professor i, en segon lloc, penso que és una bona manera de comunicació amb els alumnes i amb la qual es pot conectar una mica més amb les persones receptores del missatge, ja que, conèixer a l´emissor i veure la seva forma d´expressar-se és molt important.Per altra banda, hi han uns aspectes que m´agradaria puntualit-zar: -La comunicació mitjançant la grabació de videos es podria fer servir també per part de l´alumne, així professor i alumne es podríen arrivar a conèixer millor o arrivar a tenir més confiança tot i no veure´s físicament.-La UOC hauria de possar en marxa aquest sistema en totes les carreres que imparteix i en cada assignatura, i així tenir una altra forma de comunicació a distància.-Es podríen emprar també les webcam per tenir una comunicació més ràpida i fluida, sobre tot en casos que es tingui algun tipus d´emergència, tant professor-alumne com entre alumnes a l´hora de fer algun treball o per repasar apunts a l´hora de preparar exàmens. Bueno, aquesta és la meva valoració al respecte.

Bones Festes i Bon Any Nou.

Susana Garcia


------------------------------------------------------------------------------------------------

Bona tarda i bones festes: L'us del video fa que sigui mes proper i potser no es tan impersonal, i també es comunica més. Crec com sa dit fins ara es del tot positiva i que la comunicació no sigui tan llunyana, sino tot el contrari més a prop. El contingut de les diferents "pacs", fora bo de que hi hagués una guió o guia abreujada, i després amb el aprofundiment de la versio complerta en el corresponent arxiu com ja hi es ara.

Ricard Soler

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bon dia!!!a mi em sembla molt pràctic el tema dels videos, hi ha coses que explicades així queden molt més clares que escrites en un mail. A més, penso que és una manera molt útil de portar l'assignatura al dia; entre els mails i els videos queda tot bastant clar. És una molt bona idea, al menys al meu parè.Bé, nomès desitjar-vos bones festes i bona entrada d'any!!!!!!!!!!!!!!

Anna Casals Moncunill


------------------------------------------------------------------------------------------------
Hola a todos y felicidadesEl tema videos me parece excelente, útil y práctico. Hasta pronto
Amaya Gutierrez Osaba

------------------------------------------------------------------------------------------------


ßàPersonalment crec que els videos és una molt bona manera de poder-te comunicar amb nosaltres i fer-nos arribar la informació sobre el que teniem que fer en tot moment. És una nova forma de comunicació i a la UOC com en cualsevol entitat d'esudis a distàcia seria molt positiu per als estudiants poder veure reproduides les recomanacions del seu professor en comptes de llegir-les. Tot i que, para gustos los colores...
Daniel Degea Arlàndiz


------------------------------------------------------------------------------------------------

bon dia! a mi personalment, m´agradat molt la idea de no només poder parlar via email amb el consultor i veure la seva foto, sino també poder sentir-ho, dóna com més confianÇa, és com si estigués més proper. Per tant, ho veig una experiencia molt positiva. elisabeth alcarioestudiante de Turismo


------------------------------------------------------------------------------------------------


Hola a tothom,Estic d'acord amb les opinions de la resta de companys. Trobo que l'us del video és una eina molt positiva que acosta més el tutor als estudiants i amenitza el seguiment de l'assignatura. Per molt que hi penso no li trobo cap punt negatiu...Molt Bones Festes!!!
Marta Ribó Montseny

------------------------------------------------------------------------------------------------

Bon diaTrobo que el fet de donar informació als estudiants amb videos, fa que la materia en si, sigui més "fàcil", clara i entenedora.També seria bó practicar aquesta mena de procediment en eltres credits.Personalment, m'ha donat facilitats de comprensió pel que fà a MIC.Salut i Bones festes
Robert Pi Bosch

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola i Bon Any 2008 a tothom!!! Pel que fa al tema dels vídeos he de dir que estic completament d'acord amb els meus companys, ja que considero que és una eina realment recomenable alhora d'aportar la informació sobre les diferents tasques del curs, així com complementar aquesta informació.Crec que potser el que més en destacaria seria el fet que fa la figura del consultor més propera. fins aviat!!! Mireia Vial Taulera

1 comentario:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.