miércoles, diciembre 29, 2010

Adeu Generalitat, Hola Generalitat (1/2)

Com cada canvi de legislatura en les administracions públiques, jo en porto unes 5 des de l’any 1991, aquestes finalitzen i tornen a començar.

Nova direcció política i nova política i estratègia.

Però això de tornar a la línia de sortida i començar de nou, per arribar a una altra meta, un altre cop, però millor i amb èxit, és un repte que m’agrada, tot i que reconec que, a vegades, ja m’agradaria viure de la renda dels resultats i valoracions del projectes que he dirigit i gestionat, però crec que, per la forma personal i professional de la que estic fet, mai viure del passat, li atorgo poca importància, potser massa poca.

De moment tinc més futur que passat ;).

M’agradaria tancar bé aquesta legislatura i que ningú pensi pels missatges que he escrit últimament, que marxo de la Generalitat. No!, em quedo a treballar a la Generalitat de Catalunya. El Servei d’Ocupació de Catalunya de moment per decret ha estat adscrit al nou Departament anomenat Empresa i Ocupació.

Per tancar, bé, aquest legislatura, però no oblidar-la, deixeu-me que us faci públic, com a resum de la mateixa, el que li vaig dir a la Consellera de Treball Mar Serna el dia d’aquesta foto el 12 de novembre de 2010, poc abans de les eleccions del 28-N, que resumeix molt bé els meus 4 anys.

De Reunio interna amb Consellera de Treball

Foto
En la foto, Consellera Mar Serna, Director del Servei d’Ocupació de Catalunya Joan Josep Berbel i Directora General de la Xarxa Ocupacional Mireia Rafols i jo, Lluis Anaya, Director de l’Area TIC del SOC


“Aquesta legislatura és, de totes les que he viscut complertes, la que més he gaudit, més orgullós en sento, personal i professionalment, tot i els moments crítics i de tensió que hem hagut de viure. Des de l’any 0 el projecte TIC ha tingut un relat i discurs coherent, lògic, raonable, intensiu, molt intensiu i crític, molt crític i sobretot, amb evidents i extraordinaris resultats amb excel•lent eficiències econòmiques, reconeguts fins i tot per organitzacions i professionals de fora del SOC i del Departament de Treball. “

Ull! el mèrit és d’un equip, un gran equip: l'àrea TIC del SOC i del suport i recolzament de companys/es de les àrees d’Estratègia tecnològica, de l’àrea d’Operacions i de l’àrea Qualitat, Seguretat i Relació amb Proveidors i de l’àrea d’Atenció al Client del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.

He treballat amb el govern de

2 Rectors d’universitats (Joan Martí i Castells i Lluís Arola Ferrer, sense comptar, per tenir una indecència menys intensiva laboralment parlant, amb els rectors/a Gabriel Ferraté i Imma Tubella Casadevall de la UOC i Francesc Xavier Grau de la) URV,

2 Presidents de la Diputació de Tarragona, Josep Mariné Grau i Joan Aregio , i

2 Presidents de la Generalitat de Catalunya, Pascual Maragall i José Montilla

Ara el que toca és donar la benvinguda al nou Govern, amb un nou president Artur Mas i com simpàticament dic “derrapando” a treballar per arribar, en el llarg termini, el més aviat possible, a posicionar-nos en Europa.

L’acabament d’una legislatura es pot visualitzar com un final o com un inici. La meva visió vitalista, positiva fa que avaluï, gaudeixi de tot el que he fet i he aconseguit, però fa unes setmanes que estic visualitzant els propers 4 anys de projecte que poden ser apassionants si la nova direcció política del SOC i del Departament d'Empresa i Ocupació aposten per les TIC, en la gestió moderna i modernitzada (no només parlo aquí de TIC) de l’administració pública..

Crec que estem davant d’una potencial revolució positiva. "Ho ara, o mai"

Lluís Anaya

No hay comentarios: