sábado, abril 13, 2013

Estem rellançant l'Associació de Professionals de la SI del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre


Si treballes en el sector TIC i has nascut a les comarques de Tarragona, hi vius o hi treballes, t'interessa APSI, és gratuït i t'aportarà valor. Jo som quasi 200 professionals associats!.

A continuació tens el missatge que distribuïm per captar nous associats que als que compleixen el criteris que he enunciat a dalt

Lluís Anaya

<---------------->

----------------------------------------------------------------------------------
Hola,

T’envio aquest missatge per informar-te d’una iniciativa interessant que estem desenvolupant i en la qual m’agradaria que participessis.

APSI som un grup de professionals, que treballem en diversos sectors, però tots amb vinculació amb la demarcació de Tarragona i amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació, som una associació que té com a objectiu reunir als professionals de la societat de la informació de les nostres terres.

Fins ara, les relacions entre nosaltres per informar-nos, per formar-nos, per promoure i realitzar activitats, s’ha realitzat, i s’ha dut a terme, fins ara, mitjançant la relació social individual i personal, però creiem que ha arribat el moment que els professionals de les TIC d’aquí no som quatre i per que la capacitat de conèixer i arribar a tothom és més complicada, ha arribat el moment que valdria la pena ordenar i centralitzar el capital
humà, i canalitzar les nostres relacions a través d’un vehicle comú mitjançant una associació de professionals amb presencia al territori. Principals valors de l’associació:

- Societat del Coneixement
- Innovació
- Col·laboració
- Treball en xarxa
- Borsa de treball
- Nous mercats
- Talent
- Emprenedoria

Els fins concrets de l’associació que hem constituït i que s’anomena “Associació de Professionals de la Societat de la Informació del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre son:

a) Reunir als professionals de la Societat de la Informació del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre sota una associació amb un marcat caràcter territorial.

b) Promoure i realitzar activitats informatives, d’actualització dels coneixements professionals.

c) Promoure el intercanvi d’experiències professionals i facilitar el debat sobre temes actuals vinculats als sectors de la Societat de la Informació dins de la nostra comunitat.

d) Facilitar canals de comunicació entre els associats.

e) Prestar serveis professionals als associats.

f) Realitzar accions de promoció professional orientades a la societat civil.

g) Promoure i fomentar el desenvolupament de la Societat de la Informació dins el territori del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

h) Ser un punt de referència i d’informació en aquelles qüestions relatives a la Societat de la Informació.

Activitats

En aquest moment la Junta Directiva de l’Associació estem convidant a associar-se als professionals com tu amb els qual tenim una relació personal i/o professional per constituir un primer nucli d’associats per engegar les primeres activitats.

Ens agradaria que formessis part d’aquesta associació i per aquesta raó t’envio l’enllaç al formulari d’inscripció que m’agradaria que omplissis i enviessis:

https://docs.google.com/forms/d/1-XpdzlzIfVbGC0BvAnp3SkyjgZsIXT0SS7Qd33vGanU/

Si tens algun dubte, o necessites més informació no dubtis en fer-m’ho saber.

Fes corre aquest missatge i el formulari lliurament a aquells professionals que els hi
pugui interessar i compleixin els requisits, si us plau.

Moltes mercès,

Jordi Delgado, Robert Marqués, Pep Budí, Carles Castilla, Leo Blázquez, Lluís Calero, Lluís Anaya

1 comentario:

Santiago Begué dijo...

Ja he fet el registre. Amunt Tarragona!