viernes, mayo 28, 2010

Valoración de mis alumnos del uso video-profesor

Hola,

Como cada semestre, realizo a encuesta a mis alumnos solicitando opinion de diversos temas relativos con la asignatura y la accion docente. Una de las cuestiones por las que pregunto es como valoran los videos que grabo y envio. Las opiniones siguen siendo muy positivas (otro post de 2008 con valoraciones).

Resumen de las valoraciones: Los videos en un entorno virtual es uno de los mejores instrumentos para hacer mas real una clase.

Algunas opiniones ....

David “Extraordinaria. No soy estudiante habitual de la UOC, pero he participado en otros cursos online y nunca lo había visto. El hecho de que se realicen mensajes en video para ciertas prensentaciones hace que te sientas más integrado en la asignatura.“

Javier, “En mi opinion se merece una A si yo pudiera puntuar, ya que hace mas cercana la asignatura sobre la otras.”

Reis, “Ho trobo fantàstic. Fa que sembli més proper i conegut.”

David “A mi personalment m'ha agradat. La transmissió dels missatge en vídeo crec que és una bona forma d'arribar a la gent, però a vegades pot resultar contraproduent, en funció del to i expressió corporal del qual realitza el vídeo. Per a mi ha estat positiu. L'entorn on graves el vídeo també és important, en el teu cas, tots els vídeos a l'aire lliure (si no recorde mal!) i en situacions agradables (fonts, jardins, monuments); transmet subliminalment confiança i tranquilitat.

David “La valoració és molt bona, crec que l'expressió oral, és més rica en matizos i és més comunicativa.“

Arnau, “Molt bona. Al cap i a la fi, tota la comunicació és via Intenet, així que és millor en un video i almenys veus la cara de l'interlocutor!”

Gemma, “Crec que és molt bona idea, perquè expressa un interès especial cap a nosaltres, i dona un ensenyament més personalitzat.”

Sara, “M'encanta, em sembla una forma molt original i entretinguda de comunicar-se. A més sempre tens la intriga des d'on grabara el següent video jeje”

Oscar, “Hem sembla molt bé, es molt modern.”

David “Molt original. Encara que no els puc veure des de la feina ;^-)”

Mariano “Es un a molt bona manera de comunicació, original i entenedora.”

Victor “Per mi és bastant més didàctic que el rebre els missatges només amb un text o un fitxer office. Sempre és millor el contacte més personal, poder veure a la persona amb que et comuniques. Per tant és un bont mitjà.”

Alex “Al principi ho consideraba excessiu, pero ultimament trobo que es molt dinamic i fresc, comparat amb els missatges de texte.”

Oriol “És original, especialment la primera, però despré es fa una mica difícil de seguir els missatges, ja que en el meu cas particular. comprovo majoritariament els taulers de les aules des de la connexió a l'oficina on el servei de youtube es troba bloquejat.

Ignasi “Es molt agil i ajuda a entendre rapidament els missatges i teme a transmetre.”

Jordi “Qualsevol mitjà de comunicació es positiu, tot i que es mes feina per part del professor (en aquest cas), ja que ha de filmar, traspassar-ho al pc, tractar el vídeo (si cal) i finalment penjar-lo. Es fa mes amena la informació amb aquesta via

Robert “Penso que em d'explotar molt mes els recursos audiovisual ja que fan l'asignatura mes "amigable".

Cristian, “És una forma de fer les coses que mai m'havia trobat, es interesant i refrescant alhora perquè fa les coses més properes en un medi que dificulta molt aquest fet.”

Jesus “En estos tiempos que corren, me parece normal, positivo y lo contrario es lo que me parecería raro o anticuado. Aunque debo decir que al no hablar catalána, me cuesta seguirlo. “

Lluís “Em sembla perfecte. Em fa una mica més entenedora l'assignatura.”

Marc, “És un canal més directe que la comunicació escrita però no m'agrada que sigui recíproca. Es a dir, no em sentiría còmode si els exercicis s'haguessin d'exposar davant una càmera.”

Fernando “Trobe que tot i no ser trascendent per la informació transmesa, ens dona un grau de proximitat amb ell que resulta interessant i recomanable”

Lluis Anaya

No hay comentarios: