domingo, marzo 11, 2012

El meu comiat del Servei d'Ocupació de Catalunya

(texto traducido al castellano)

Missatge enviat als 2.000 treballadors/es del Servei d'Ocupació de Catalunya. Generalitat de Catalunya

De: Anaya Torres, Lluís
Enviat: miércoles, 22 de febrero de 2012 13:03
Per a: Llista del SOC
Tema: Missatge comiat Lluis Anaya


Benvolgudes i benvolguts,

Després de 5 anys al Servei d'Ocupació de Catalunya, tanco una etapa professional en aquesta gran organització i obro una nova al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat.

Us haig de confessar i reconèixer que han estat els anys més intensos i més interessant de la meva vida professional. He gaudit com mai treballant. M’he sentit i em sento molt feliç de ser part, com vosaltres, del SOC. Ho portaré sempre al cor i em serà molt difícil repetir o igualar la experiència!.

Crec que tecnològicament hi ha una abans i un després en el SOC, i això ha estat possible, gràcies al magnífic equip que he dirigit; l’àrea TIC del SOC, el millor equip que he tingut!, i també, important, gràcies a tots vosaltres. El projecte TIC del SOC, reconegut positivament dins la Generalitat i per organitzacions de fora, no hagués estat possible sense la contribució i participació directa i indirectament de cadascú de vosaltres!. Gràcies a totes i a tots de veritat!.

Queda molt per fer, i us encoratjo a seguir participant com fins ara, o més, per posicionar al SOC com una organització referent dins i fora de la Generalitat tot i que “l’eco-sistema” sigui difícil, però mai una fita ha estat fàcil aconseguir-la i les millors victòries i èpiques s’han aconseguit en situacions complexes. Ànims i endavant!

Vull acabar aquest comiat, agraint a la Direcció del SOC tot el seu suport i recolzament que he rebut per continuar la tasca transformadora d’aquesta organització.

Una forta abraçada sentida
Lluís Anaya


--
Atentament,

Lluís Anaya Torres
Director de l'Àrea de Tecnologies de la Informació
Servei d'Ocupació de Catalunya
Generalitat de Catalunya


No hay comentarios: