miércoles, febrero 21, 2007

Como me han "obligado" a actualizar y enviar a menudo esta temporada un breve CV mio, lo cuelgo aquí para así hacer referencia a él mediante una URL.

n Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió per la Universitat Rovira i Virgili (1996).

 • 2006-actualitat Cap de l’Area de Processos electorals. Departament de Governació i Administracions Públiques. Generalitat de Catalunya.

He estat el màxim responsable d’organitzar les eleccions al Parlament de Catalunya de 2006 encarregant-me de la direcció i coordinació de tot l’operatiu tecnològic, econòmic, administratiu, de recursos humans, logístics, de producció i distribució i de difusió relatiu al procés electoral (pressupost gestionat i executat de 25.000.000 euros). Direcció i coordinació de quasi 100.000 persones i més de 1.000 organitzacions.

 • 2006-actualitat membre del Consell d’Administració de l’Agencia Catalana de Certificació (Catcert).

 • 2005-actualitat secretari executiu del capitol català de la Internet Society.

 • 2004-actualitat president de l’Associació de Professionals de la Societat de la Informació del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

 • 2003-actualitat professor de l’assignatura “Fundamentos tecnologicos de ‘e-learning” en el mestratge internacional d’e-learning de la UOC.

 • 2000-actualitat professor de l’assignatura “Sistemes Informàtics Corporatiu” del MBA de la Universitat Rovira i Virgili. Considerado el 6º mejor MBA part-time de España por el periódico El Mundo.

 • 1997-actualitat, professor consultor de la UOC dels Estudis d’Enginyeria Informàtica i dels estudis de Documentació i Informació. I autor de diversos material didàctics.

 • 2000 Cofundador d’una empresa dedicada al press clipping (www.spypress.com)

 • 1997-2006 cap de Sistemes d’Informació de la Diputació de Tarragona alineant les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l’estratègia i la política definida en el Pla estratègics de la Diputació de Tarragona i introduint i aplicant TIC per assolir la millora de la eficiència i eficàcia dels processos de les administracions locals de Tarragona.

 • 2003-2006 director del curs “Noves Tecnologies” organitzat dins el marc de la Universitat d’Estiu Terres de l’Ebre.

 • 2004 Professor de “Societat de la Informació” en el postgrau de “Dret local i funció pública” organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Diputació de Tarragona.

 • 2003 Membre del Grupo Polivalente de Expertos internacionales para la Invenstigación y el Lanzamiento de Proyectos en politicas, economia y cultura del Ministerior de Asuntos Exteriores.

 • 1991-1997 Universitat Rovira i Virgili. Treballant en llocs tècnics, directius i de responsabilitat adscrit al Serveis d’Informàtica.

 • 1995 cofundador de Tinet. Primera xarxa ciutadana de l’estat espanyol. Iniciativa que ha rebut el premi Nacional d’Internet 2002 concedit per la Generalitat de Catalunya.

 • Tinc amplis coneixement de gestió, direcció i administració d’organitzacions. Les meves fortaleses son el coneixement i la experiència en les TICs, concretament en Internet, des de la vessant tècnica, empresarial i de les seves possibles conseqüències socio-politiques,. Tinc un ampli networking a nivell nacional i estatal del sector Internet aculumat des de 1993, i conec a fons l’estructura de l’administració pública i el seu funcionament.

 • Membre de la Internet Society.

 • Membre fundador de las News espanyoles es.* i membre fundador de CORUS-ES

 • (1998) Director Tècnic del projecte “OTRI-NEWS” aprovat per la “Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnologia” dins del “Programa Nacional de Fomento de la articulación del sistema ciencia-tecnologia-industria”.

 • Assistent i ponent a diversos seminaris, congressos, jornades i tutorials a nivell nacional i internacional.

 • Autor de diversos articles i publicacions a nivell nacional.

Salut,

Lluís Anaya

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Lluis! He provat de trobar el teu mail pero no ho he trobat. Potser és una mica inadequat adreçar-me per aquí... Em dic Laura i sóc una estudiant de 4t de Periodisme. Estic elaborant un treball per a Dret de la Informació sobre la polèmica dels blocs electorals a les eleccions catalanes, prenent com a exemple les darreres del 2006. Des de la Generalitat m'han dit que per trobar normativa més exacta de Processos electorals a Catalunya m'havia d'adreçar al Departament o Àrea del mateix nom... El cas és que cercant avui per internet acabo de trobar el teu nom. M'agradaria saber si em podries ajudar una mica sobre on i com trobar la informació.

Moltes gràcies

old_eyre@hotmail.com

Anónimo dijo...

Hola, Lluís, este currículum es envidiable y te felicito pero necesita actualizarse, ¿verdad? porque creo que ya no estás en Governació sino en otro sitio... aunque creo que no sabes dónde te has metido :-D

Soy uno de tus muchos empleados que te ha buscado por Google y he encontrado buenas sorpresas, por cierto... Soy el de Lleida, por más señas. Que sepas que celebro tener un ¿jefe? con este carácter, nada habitual en la Administración.

Que tengas mucha suerte y mucha paciencia. Un saludo.